Lichaamsmassages

In overleg masseer ik uw nek, rug en benen en eventueel uw handen, voeten en buik.

Heeft u lichamelijke klachten, dan neem ik deze graag met u door bij voorkeur voorafgaand aan de afspraak. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of andere behandelaar, dan dient u dit te melden. Wellicht kan de massage gedurende de behandelperiode op een verantwoorde wijze aangepast toegepast worden.

Tijdens de massage houdt u uw ondergoed aan. Een BH mag uit, maar dat hoeft niet.

Ik verzorg GEEN erotische massage

Wat is een ontspanningsmassage

Stress zorgt voor spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan. Deze massage is bedoeld om rust en welzijn te bieden en spanningen los te laten. 

Wat is een sportmassage 

Deze massage is een stevige massagevorm waarbij wordt ingewerkt op de dieperliggende spierlagen. Verkrampte spieren worden door deze massage versoepeld en de bloedsomloop wordt bevorderd om beter de afvalstoffen in de spieren af te kunnen voeren. Dit is aan te bevelen voor sporters en mensen die fysiek zwaar werk verrichten. Ook mensen die veel last hebben van spanningen ervaren baat bij deze massage. 

Wat is een zwangerschapsmassage

Wanneer u zwanger bent verandert er erg veel in uw lichaam. Deze massage zorgt voor een verlichting van  zwangerschapsklachten. Ook vermindert eventuele stress en verbetert uw nachtrust. Uiteraard houd ik rekening met contra-indicaties die gelden voor zwangere vrouwen en gebruik ik een speciale olie. Deze massage kunt u na 14 weken zwangerschap reserveren.